Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPRS fórum képes leírás - GPRS.tlap.hu
részletek »

GPRS fórum - GPRS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gprs.tlap.hu » GPRS fórum
Keresés
Találatok száma - 10 db
Gprs intenet sharing

Gprs intenet sharing

I have two Desktops. Both running Fedora 9 and connected to each other with a crossover cable. I have a GPRS connection via a USB bluetooth Dongle. I can connect thru rfcomm on Kppp. Assigned static ip's 192.168.10.1/2 and can ping from one computer to the other. So far so good but now I want to share the internet connection between the two computers and run into a maze of gateways and DNS and iptables and am spinning around with no clues. Some of the things I do not understand are

Hobbi elektronika

Hobbi elektronika

A Nethun-tól kaptam egy szórólapot. Jobban megérné, mint az EDGE-es mobilnet. Valakinek van hasonló? Tudja valaki, hogy hogy működik? Hogy választják szét a felhasználókat, és hogy korlátozzák a csomaghoz a sebességet? Milyen eszközök kellenek az ilyen nethez?

HWSW

HWSW

Én nagyon kevés esetben tudtam még kihasználni a maximális sebességet ami a Netemhez jár , legyen szó akár fel, akár letöltésről... sajnos. De természetesen nagyon sokk mindentől függ, mivel töltöd-szeded, honnan-hova, és persze néha a méret is beleszól . Nálam most van vezetékes Net upc által, és mobil a T-mobil által, így már nagyjából ki tudom elégíteni a szükségleteimet, ezek nélkül, hááát necces lenne na maradjunk ennyiben. Bár azért kíváncsi leszek hogy mit hoznak ki az új gen.-es mobilnet tesztekből.

Mobil informatika fórum

Mobil informatika fórum

Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő és egyben leglátogatottabb fejlesztői portálja. Az oldal célközönsége a szoftverfejlesztéssel professzionálisan foglalkozó szakemberektől a programozás rejtelmeivel még éppen csak ismerkedő fiatalokig terjed, akik mindegyik talál érdekességeket az oldalon fellelhető ezer írás és más tartalmak között.

Mobilaréna

Mobilaréna

A Mobilarénában minden információ megtalálható, ami gprs, mobil, mobilinternet téma. Telefonok, hálózatok és azokkal kapcsolatos kérdéseket vitatják meg egymással a fórumozók. Nézzen be hozzánk minden nap!

Pc fórum

Pc fórum

T-Mobilosat szeretnék, mivel a következő időszakokban gyakran fogok utazni, és valószínűleg szükségem lesz rá. A mobilnet előnyei, hátrányai, gyorsasága, lassúsága érdekelne, érdemes-e vajon előfizetni rá, mikre jó figyelni!... E-mailre, msn-re, chat-re szeretném használni.

Pc fórum mobilhírek

Pc fórum mobilhírek

Gprs, és Wap fórum a pc fórum oldalán. Hasznos hírek, fórumtémák az internet világából. Mi megosztjuk Önökkel a mobilszolgáltatók Gprs témával kapcsolatos híreit, megvitatjuk azokat, de ugyanúgy megtalálhatja nálunk a mobilkészülék gyártó cégek friss híreit itthonról és a nagyvilágból egyaránt.

Pda fan club

Pda fan club

Az SMF egy rendkívül flexibilis szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a fórum adminisztrátoroknak, hogy testreszabják a fórumukat a számos beépített funkcióval, további sablonokkal és egyedi módosításokkal. Ezáltal nagy megjelenés- és funkcionalitásbeli különbségek lehetnek az SMF fórumok között. Vannak azonban funkciók, melyek minden SMF fórumban megtalálhatóak, a súgó ezeket a részeket írja le.

Prohardver fórum

Prohardver fórum

Egy átvert, és csalódott Vodafone előfizető vagyok, aki akár még bírósági per indításától sem riadna vissza. Kezdődött azzal a kálváriám, hogy olyan 2008. novemberében, előfizettem a Vodafone Internet Start szolgáltatásra, hogy kipróbáljam a sima mobil internet mennyire elviselhető sebességü. Hát azt kell mondjam, elviselhetetlenül lassú az a kb 3-4kb/sec sebesség, egy weboldal betöltődése alatt simán el lehet menni megkávézni, rémes.

Hirdetés
Sg fórum

Sg fórum

Az a problémám akadt, hogy kb. egy hónapra az ország tulsó felébe kell vándorolnom. Internetre viszont napi rendszerességgel szükségem lesz, és a hotspoton kívül még nem találtam olyan lehetőséget ami ne kerülne 40 ezerbe beugrásként és ne lenne hozzá 2 éves előfizetés. Viszont nekem a hotspot se az igazi, mert nem böngészni fogok és nem akarok napi rendszerességgel laptoppal a hónom alatt vonulni egy kávézóba. Szóval valami mobiltelefonos kapcsolódási lehetőséget keresek, egy hónapra, emberi áron.... Tud valaki ilyet?

Tuti menü