Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPRS hírek képes leírás - GPRS.tlap.hu
részletek »

GPRS hírek - GPRS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gprs.tlap.hu » GPRS hírek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Index - A két és feledik megoldás

Index - A két és feledik megoldás

A harmadik generációs mobilhálózatra még évekig várnunk kell, a wifi pedig, bár egyre többen használják, eszközigényes és ritkaságszámba megy. Annak, aki netaddikciós tünetein az íróasztaltól távol szeretne enyhíteni, marad a gprs, a 'két és feledik generációs' mobilkommunikációs technológia. A gprs kicsit lassú, kicsit megbízhatatlan és kicsit drága, de legalább mindenhol van.

Miller Telecom hírek

Miller Telecom hírek

A djuice a fiatalok körében egy év alatt meghétszerezte népszerűségét, élménymárkává vált, kibővítette készülékportfolióját, bevezette a részletre vásárlás lehetőségét és újragondolta disztribúciós hálózatának felépítését. Jelentős sikereket ért el tehát eddig, és a jövőre vonatkozó tervek is rendkívül ambiciózusak.

Mobil adatátvitel

Mobil adatátvitel

Jelen írásomat amolyan kis infómorzsának szánom azok számára akik kevésbé járatosak a mobil adatátviteli technológiák terén. A későbbiekben szeretném kibővíteni a ''tudástárt'' újabb, EDGE és UMTS adatátvitellel kapcsolatos információkkal is.

Mobil szélessáv - lejtőn és hátszélben

Mobil szélessáv - lejtőn és hátszélben

Mobilnak mobil, sávnak sáv, gyorsnak viszont egyáltalán nem mondható a 'mobil szélessáv'-ként reklámozott adatátviteli módszer, a gprs továbbfejlesztett változata, hétköznapi nevén az edge. Az Index kénytelen-kelletlen letöltött néhány pornósztárt, csak hogy kiderüljön: nem mind széles, ami sáv.

Tesztek - A Vodafone GPRS szolgáltatása

Tesztek - A Vodafone GPRS szolgáltatása

Pont jó idôpontban bocsátotta útjára a 'Connect me' GPRS-es mobil Internet szolgáltatást a Vodafone. Sajnos, nem szerencsésen választotta meg a 'Connect me' GPRS-es mobil Internet bevezetését a Vodafone. A két mondat ugyan ellentmond egymásnak, mégis igaz. Sokakat érintett negatívan a MATÁV otthoni internetezést megkönnyítô tarifa csomagjainak a megszűnése. A vezetékes szolgáltatóban csalódott elôfizetôk egy része 'felült' a jól hangzó reklám szlogennek és mobil internetre váltott. Ez önmagában még nem lenne baj, de sokan a technikai korlátokról is megfeledkeztek. Ugyan a GPRS szolgáltatással elérhetô adatátviteli sebesség optimális esetben tényleg megközelítheti az 56k-s vezetékes modemek sebességét, de ehhez néhány feltételnek teljesülnie kell.

Tuti menü