Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPRS mobilnternet képes leírás - GPRS.tlap.hu
részletek »

GPRS mobilnternet - GPRS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gprs.tlap.hu » GPRS mobilnternet
Keresés
Találatok száma - 10 db
Android Hungary

Android Hungary

Manapság már, aki valamilyen okostelefon vásárlására adja a fejét, annál talán elsődleges szempont az, hogy a telefon segítségével folyamatos online kapcsolatban legyen a nagyvilággal, melyhez elengedhetetlen valamilyen mobil internet-hozzáférés (3G, GPRS, Edge) megléte. Az alábbiakban összegyűjtöttem a három nagy magyarországi szolgáltató hálózatának kapcsolódásához szükséges internetbeállításokat.

Btel mobilinternet

Btel mobilinternet

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (Fivosz) a fenntartható fejlődés és üzleti etika jegyében új vállalkozói kultúra meghonosítását ösztönzi Magyarországon, megteremtve azt a vállalkozói réteget, amely sikerével megerősíti a magyar gazdaság motorjának számító kis-, és középvállalkozásokat. A Fivosz, mely 2010-től tagságot nyert az Európai Fiatal Vállalkozók Szövetségében, legsikeresebb tagjai révén képviselteti magát Európában. A szervezet 2011-ben felkérte Takács Krisztiánt, a BTel alapítóját és ügyvezető igazgatóját a Fivosz EU-nagyköveti szerepére, melynek ebben az évben elsődleges célja, hogy a fiatal vállalkozókat segítő programok, beleértve az európai vállalkozók nagyköveti rendszerét, támogatott programmá váljon.

Drávanet

Drávanet

A cég jogelődje a Drávanet Internet Szolgáltató Kft. 1996 szeptemberében jött létre. A megalakulás óta eltelt közel 15 évben vállalkozásunk rohamos fejlődésen és bővítésen ment keresztül, melynek eredményeként előbb a Dél-Dunántúl legnagyobb Internet-szolgáltatójává nőtte ki magát, majd 2010-ben felvásárolta a TvNetwork ADSL ügyfeleit, később összeolvadt az IceDSL és Fraktál szolgáltatókkal is, így 2011-re a harmadik legnagyobb alternatív és a legnagyobb magyar tulajdonú alternatív internetszolgáltatóvá vált. A Drávanet Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú.

Enternet

Enternet

Az EnterNet a felhasználói igények maradéktalan kiszolgálása érdekében a vállalati üzletágra helyezi a hangsúlyt és ennek megfelelően alakítja az új üzleti stratégiáját is. Ennek egy előfutára volt az idei évben Hódmezővásárhelyen megkezdett optikai hálózat kiépítése.

Invitel mobilinternet

Invitel mobilinternet

A mobilinternet egy innovatív megoldás, amely megkönnyíti és egyszerűbbé teszi életét. Használatával bárhonnan* kapcsolódhat a világhálóhoz, intézheti levelezéseit, felkeresheti kedvenc hírportáljait. Az Invitel internet-szolgáltatását a Telenor mobilhálózatának használatával biztosítja. Az Invitel Magyarországon belül, a Telenor Magyarország Zrt. lefedettségi (besugárzási) területén belül nyújtja a szolgáltatást. A mobilinternet mobilhálózatát a Telenor biztosítja.

Nord Telekom

Nord Telekom

A Nordtelekom mobilinternet szolgáltatásával végre egy előfizetéssel helyhez kötöttsége nélkül internetezhet otthon, az irodában vagy a nyaralóban is. Nálunk nincs túlforgalmazási díj, minden hónapban csak a kiválasztott tarifacsomagnak megfelelő fix összeget kell kifizetnie. Telepítése egyszerű, nem kell várni a kábelező szakemberre, az USB modem automatikusan feltelepíti a kívánt szoftvert, az internet pár percen belül használható.

T-mobile

T-mobile

Okostelefonjával akár útközben is hozzáférhet az internethez, könnyedén megtudhatja, milyen idő lesz holnap, milyen műsor lesz este a tévében vagy másnap a moziban, és persze elolvashatja vagy megválaszolhatja e-mailjeit is. Szélessávú hálózatunkkal és egy notebookkal kompromisszumok nélkül, szabadon internetezhet. A teljes internetet elérheti, megoszthatja élményeit másokkal és természetesen e-mailben, chaten vagy videohívással is elérheti azokat, akik fontosak számára.

Telenor Hipernet

Telenor Hipernet

Minden új, 2 éves határozott idejű szerződéssel megvásárolt Hipernet tarifacsomag Extra Kedvezmény keretet tartalmaz, melynek összegét internetezési szokásaidnak megfelelően kiegészítő szolgáltatásokra költheted, így tarifacsomagodat igényeid szerint alakíthatod!

Telko

Telko

A Telko egy szolgáltató-független összehasonlító oldal, mely egyszerűen és áttekinthetően segíti a távközlési szolgáltatások közötti eligazodást. Partnereink szolgáltatásait oldalunkon kényelmesen megrendelheti.

Hirdetés
Vidanet

Vidanet

A Vidanet és a Vértes Volán együttműködésének köszönhetően Tatán az egyik helyi járaton utazók díjmentesen internetezhetnek a jövőben. Amennyiben a szolgáltatás bevezetése kapcsán pozitívak a tapasztalatok, további bevezetéseket is tervezünk.

Tuti menü