Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPRS mobiltelefon hírek képes leírás - GPRS.tlap.hu
részletek »

GPRS mobiltelefon hírek - GPRS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gprs.tlap.hu » GPRS mobiltelefon hírek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Index hírek

Index hírek

A Netflix lenyomja a fájlcserét. Amerikában a legális online filmnézési alternatívák már négyszer akkora adatforgalmat generálnak, mint a torrent. A Lenovo a legnépszerűbb pc-gyártó. A vállalat három éve folyamatosan növekszik, most is sikeres évet zárt.

Infóvilág

Infóvilág

Acer TravelMate P453: elsősorban megbízható munkaeszköz. Az Acer nagyon komolyan veszi a számítógép-használók adatainak és értékeinek védelmét. Ebből a célból a most megjelent TravelMate P453 jelű noteszgépét ellátta az Acer ProShield Security-vel, az egységes kezelőfelületre integrált biztonsági és menedzsment-eszközcsomaggal. A szoftver több szinten - BIOS-/HDD-jelszavas védelem, Trusted Platform Module (TPM) megoldás - is óvja a notebookot.

Mobil hírek

Mobil hírek

Az elmúlt egy évben az Android jelentősen előretört nem csak a nemzetközi, de a magyar mobiltelefon piacon is. Ha nem is birtokol sokkal több ember androidos eszközöket, a reklámkampányoknak köszönhetően már sokkal többen kapcsolnak, mit is jelképez a kis zöld robot.

Mobil infók

Mobil infók

Tizenegyedik alkalommal szervezett találkozót az okostelefonok rajongóinak a Telenor. Ezúttal az Android mellett kihívóként a Windows Phone is reflektorfénybe került. Az eseményen kiderült továbbá: megkezdődött a Telenor exkluzív Google Play Polc feltöltése a hazai fejlesztésű applikációk támogatására! Továbbra is az Android a legnépszerűbb operációs rendszer az okostelefon-felhasználók körében világszerte.

Mobil tesztek

Mobil tesztek

Be kell vallanom, kezdetben mind az Apple, mind a Nokia telefonjairól volt egy pár előítéletem, amik szerencsére nagyrészt alaptalannak bizonyultak pár hét használat után. Kipróbálás nélkül ezért sem szoktam szidni a termékeket a fórumokban, hiszen az ember érdemben csak akkor tud szubjektíven nyilatkozni a sebességről, használhatóságról.

Mobilport hírek

Mobilport hírek

Hullaként érkezik a BlackBerry 10. A Pacific Crest elemzője, James Faucette szerint a BlackBerry 10 semmi olyat nem fog tudni, amivel riválisai közül kiemelkedhet, így tulajdonképpen már érkezésekor halott lesz. Faucette szerint egy ismeretlen felhasználói felület, a kompatibilis technológiák hiánya és a kevés alkalmazás alapvetően is azt okozza, hogy a vásárlók nehezen barátkoznak meg vele, lassan fogadják el, és mire ez megtörténne, addigra az érdektelenség miatt beszüntetik a forgalmazását, bár ezzel több elemző sem ért egyet.

Techbázis

Techbázis

Steve Jobs tévedett, a kicsi táblagép mégis jó. Az iPad Minit épp kompakt méretei és kis súlya teszi szerethetővé, még kissé lomha működése és átlagos képernyője ellenére is. Az új géppel az Apple megásta a lassan kőkorszakinak ható iPad 2 sírját. Az Apple táblagépe évek óta nagyon menő, bár a legfrissebb statisztikák szerint a cég táblagépeiből már jóval kevesebb fogy, mint korábban

Telefon teszt

Telefon teszt

Újabb HTC J Butterfly kihívó a láthatáron: Sony Yuga. Lencsevégre került a Sony C6603 típusú, Yuga fantázianévvel illetett okostelefonja, mely 1080p Full HD felbontású érintőképernyővel és négymagos Qualcomm processzorral büszkélkedhet. Az újdonság a hasonló tudású Xperia Odinnal egyszerre lepleződhet le az MWC során.

Tuti menü