Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPRS linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

GPRS képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: gprs.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Acer

Acer

Az alacsony fenntartási költségű Acer termékkínálat kis-és középvállalkozások (KKV-k) részére nyújt biztonságos működést, egyszerű kezelhetőséget és következetes márkaminőséget. A tartósságra tervezett, innovatív, megbízható notebookok, asztali számítógépek, monitorok, kivetítők és kiszolgálók számos hatékonyságot növelő funkciót és alkalmazást kínálnak, így vállalkozása a produktivitás új szintjére léphet.

Alapfogalmak a GPRS-ről

Alapfogalmak a GPRS-ről

Az idei CeBIT egyik kötelezô gyakorlata volt a mobilkészülék gyártók standján a GPRS készülék(ek) bemutatása. Az igyekezet érthetô, hiszen a helyzet megérett a GPRS bevezetésére, ehhez viszont feltétlenül szükség van végberendezésre is. A GPRS-rôl ugyan itthon is sokat hallani mostanában, de nem mindig derül ki a tájékoztatókból, mi is a GPRS valójában. A következôkben ezért tisztázunk újra néhány alapfogalmat.

Alcatel

Alcatel

The long-trusted partner of service providers, enterprises, strategic industries and governments around the world, Alcatel-Lucent is a leader in mobile, fixed, IP and Optics technologies, and a pioneer in applications and services. Alcatel-Lucent includes Bell Labs, one of the world's foremost centres of research and innovation in communications technology.

Android Hungary

Android Hungary

Manapság már, aki valamilyen okostelefon vásárlására adja a fejét, annál talán elsődleges szempont az, hogy a telefon segítségével folyamatos online kapcsolatban legyen a nagyvilággal, melyhez elengedhetetlen valamilyen mobil internet-hozzáférés (3G, GPRS, Edge) megléte. Az alábbiakban összegyűjtöttem a három nagy magyarországi szolgáltató hálózatának kapcsolódásához szükséges internetbeállításokat.

Ascom

Ascom

Ascom is an international solution provider with comprehensive technological know-how in Mission-Critical Communication. The company focuses on the areas of Wireless Solutions (high-value, customer-specific on-site communications solutions) and Network Testing (a global market leader in optimization solutions for mobile networks). The company is headquartered in Switzerland, has subsidiaries in approx. 17 countries and a workforce of some 1,900 employees worldwide. Ascom registered shares (symbol ASCN) are listed on the SIX Swiss Exchange in Zurich (Switzerland).

Az It Extrem mobiljai

Az It Extrem mobiljai

Az új több színben elérhető készülék egyesíti a zenehallgatás, a közösségi háló és a kommunikáció élményét. A Sony Ericsson Yendo Walkman - akárcsak a Sony Ericsson Xperia X10 mini és X10 mini pro készülékek - innovatív, négysarkú érintőképernyős egyedi felhasználói felülettel kerül forgalomba, amelynek köszönhetően a fogyasztók érintésnyi közelségbe kerülhetnek zenéikhez. A telefonban 2 megapixeles kamera kapott helyet

Blaupunkt

Blaupunkt

It all started with the blue dot. In the 1920s Blaupunkt still had another name. In 1923 - when radio broadcasting made its first sound in Germany - the Ideal company was founded in Berlin. It first produced headphones. Every single item was carefully tested by technicians and labeled with a quality symbol - the blue point.

Btel mobilinternet

Btel mobilinternet

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (Fivosz) a fenntartható fejlődés és üzleti etika jegyében új vállalkozói kultúra meghonosítását ösztönzi Magyarországon, megteremtve azt a vállalkozói réteget, amely sikerével megerősíti a magyar gazdaság motorjának számító kis-, és középvállalkozásokat. A Fivosz, mely 2010-től tagságot nyert az Európai Fiatal Vállalkozók Szövetségében, legsikeresebb tagjai révén képviselteti magát Európában. A szervezet 2011-ben felkérte Takács Krisztiánt, a BTel alapítóját és ügyvezető igazgatóját a Fivosz EU-nagyköveti szerepére, melynek ebben az évben elsődleges célja, hogy a fiatal vállalkozókat segítő programok, beleértve az európai vállalkozók nagyköveti rendszerét, támogatott programmá váljon.

Conextpert

Conextpert

Ha Ön mobiltelefon vagy adatkártya, illetve analóg vagy ISDN vonalon keresztül csatlakozik az Internethez, akkor valószínűleg nincs megelégedve a kapcsolat sebességével. Az általunk kínált megoldás segítségével nem csupán a sebesség gyorsul, hanem a letöltött adatmennyiség is csökken. Ismerkedjen meg a technológia lényegével

Hirdetés
Drávanet

Drávanet

A cég jogelődje a Drávanet Internet Szolgáltató Kft. 1996 szeptemberében jött létre. A megalakulás óta eltelt közel 15 évben vállalkozásunk rohamos fejlődésen és bővítésen ment keresztül, melynek eredményeként előbb a Dél-Dunántúl legnagyobb Internet-szolgáltatójává nőtte ki magát, majd 2010-ben felvásárolta a TvNetwork ADSL ügyfeleit, később összeolvadt az IceDSL és Fraktál szolgáltatókkal is, így 2011-re a harmadik legnagyobb alternatív és a legnagyobb magyar tulajdonú alternatív internetszolgáltatóvá vált. A Drávanet Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú.

Enternet

Enternet

Az EnterNet a felhasználói igények maradéktalan kiszolgálása érdekében a vállalati üzletágra helyezi a hangsúlyt és ennek megfelelően alakítja az új üzleti stratégiáját is. Ennek egy előfutára volt az idei évben Hódmezővásárhelyen megkezdett optikai hálózat kiépítése.

Extreme digital

Extreme digital

Az Extreme Digital sikerének egyik titka a szigorúan betartott árpolitika, melynek lényege, hogy törekedjünk arra, hogy a piacon más hivatalos kereskedő, hasonló szolgáltatási feltételek mellett ne kínáljon olcsóbban termékeket. A vállalat saját fejlesztésű árfigyelő szoftverének segítségével, napi rendszerességgel figyeli a piacot, és ha szükséges, azonnal változtatja termékeinek árát, hogy valóban a legkedvezőbb ajánlatot biztosítsa.

Gigateló

Gigateló

Gprs technológiával működő készülékek teljes tárháza. Válasszon széles választékunkból, válassza ki az Ön számára tökéletes gprs készüléket, és rendelje meg nálunk! Folyamatos akciók, élje a lehetőséggel!

Gprs - Informatikai fogalomtár

Gprs - Informatikai fogalomtár

A mobil kommunikáció robbanásszerű terjedésével párhuzamosan nő az Internet használatának növekedése. A mobil felhasználók mozgás közben is igénylik az Internet szolgáltatásait, elektronikus levelezést, WAP vagy Web hozzáférést, de sokan szeretnének bekapcsolódni cégük Intranet hálózatába is.

Gprs - Wikipédia

Gprs - Wikipédia

A GPRS (General Packet Radio Service) egy csomagkapcsolt, IP-alapú mobil adatátviteli technológia, amelyet GSM és IS-136 mobiltelefonok használnak. A GPRS adatátvitelt a szolgáltatók a hagyományos technológiák percalapú számlázása (amely nem veszi figyelembe, hogy adatforgalom is történt-e vagy csak készenléti állapotban volt a felhasználó) helyett adatmennyiség (kilobájt) alapján számlázzák ki. Hasznosítási területe a WAP, SMS és MMS mellett az internethasználat is, beleértve az e-mailezést. A jövőben várható az alacsony költségű IP-alapú telefonálás mobiltelefonokba való integrálása.

Gprs communicator

Gprs communicator

We all know that crime is on the rise. We see it in our neighborhoods and on the news each night. Every year, every countries in this world, the Criminology Department recorded at least few hundred thousand reported property crimes of 'unlawful entry with intent', that is, household and business break-ins. And this is only counting the crime that was reported. Countless cases of unlawful entry go unreported every year

Gprs intenet sharing

Gprs intenet sharing

I have two Desktops. Both running Fedora 9 and connected to each other with a crossover cable. I have a GPRS connection via a USB bluetooth Dongle. I can connect thru rfcomm on Kppp. Assigned static ip's 192.168.10.1/2 and can ping from one computer to the other. So far so good but now I want to share the internet connection between the two computers and run into a maze of gateways and DNS and iptables and am spinning around with no clues. Some of the things I do not understand are

Tuti menü