Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPRS linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: GPRS - Mobil [2. oldal]
részletek »

GPRS képes leírás: GPRS - Mobil [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gprs.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
GPRS távfelügyelet

GPRS távfelügyelet

A mobilizációnak köszönhetően már vezeték nélkül - GSM hálózaton keresztül - is csatlakozhatunk a világhálóhoz. A MOHAnet, a mobil internet kedvező tulajdonságait felhasználva alkalmassá tette rendszerét a különböző alkalmazási területek távfelügyeleti szolgáltatásainak nyújtására, melyhez az alkalmazott technológia országos lefedettséget biztosít.

GSM / GPRS riasztó

GSM / GPRS riasztó

Unifore biztonság az egyik híres márkanév a biztonsági iparban vagyunk az úttörő a GSM / GPRS-alapú GSM / GPRS vezeték nélküli riasztó rendszerek lakossági nyúlik vissza 2009-ben most riasztó rendszerek GSM / GPRS technológia lesz a szabvány behatolás iparban, mi nem csak, hogy hatást a fejlődő új Touch GSM / GPRS behatolásjelző rendszerek, hanem a fejlődő és termelnek a hagyományos analóg biztonsági kamerák, és a fejlett IP kamerák, valamint a hálózati videó rögzítő (NVR). Az új dizájn GSM/GPRS vezeték nélküli behatolásjelző rendszer-G70-Ultimate legújabb Smart Touch billentyűzet design, jön a profi két vonal üzenet LCD kijelző, hozzátéve, a felhasználóbarát menürendszer, nagyon könnyű otthoni használatra a DIY önellenőrzési célra . Ezen túlmenően, a riasztó a Quad GSM/GPRS sáv kommunikátor, működhet bárhol a világon, a rendszer képes tárolni maximum 5 telefonszámot távfelügyeleti, ha riasztás érkezik, a rendszer nem csak, hogy telefonon, hanem a SMS küldése az E telefonszámok.

Gsm webáruház

Gsm webáruház

A GSM Takács mobiltelefon webáruházban több száz kártyafüggetlen mobiltelefon és tartozék között válogathat. A bal oldali navigációból néhány kattintással könnyen elérheti a kívánt mobiltelefon csoportot, de a terméklista tetején lévő segítségével tovább szűkítheti a kívánt készülékek számát. A kártyafüggetlen mobiltelefon választék a GSM Takácsnál alap készülékek, prémium készülékek és dual sim készülékekre bontott, így célirányosabban indulhat el a keresésben.

Hobbi elektronika

Hobbi elektronika

A Nethun-tól kaptam egy szórólapot. Jobban megérné, mint az EDGE-es mobilnet. Valakinek van hasonló? Tudja valaki, hogy hogy működik? Hogy választják szét a felhasználókat, és hogy korlátozzák a csomaghoz a sebességet? Milyen eszközök kellenek az ilyen nethez?

HTC

HTC

A HTC úttörő szerepet vállal az innovatív mobil technológia területén, amely kihatással van arra, hogy te és az alkalmazottaid hogyan élnek és hogyan dolgoznak. A HTC Pro segít megtalálni azokat a HTC készülékeket, amelyek leginkább előmozdítják az üzleted gördülékeny hatékonyságát egy biztonságos és testre szabott üzleti mobilitási program keretén belül.

Huawei

Huawei

Huawei exists to serve customers, whose demands are the driving forces behind our development. We continuously create long-term value for customers by being responsive to their needs and requirements. We measure our work against how much value we bring to customers, because we can only succeed through our customers' success.

HWSW

HWSW

Én nagyon kevés esetben tudtam még kihasználni a maximális sebességet ami a Netemhez jár , legyen szó akár fel, akár letöltésről... sajnos. De természetesen nagyon sokk mindentől függ, mivel töltöd-szeded, honnan-hova, és persze néha a méret is beleszól . Nálam most van vezetékes Net upc által, és mobil a T-mobil által, így már nagyjából ki tudom elégíteni a szükségleteimet, ezek nélkül, hááát necces lenne na maradjunk ennyiben. Bár azért kíváncsi leszek hogy mit hoznak ki az új gen.-es mobilnet tesztekből.

Index - A két és feledik megoldás

Index - A két és feledik megoldás

A harmadik generációs mobilhálózatra még évekig várnunk kell, a wifi pedig, bár egyre többen használják, eszközigényes és ritkaságszámba megy. Annak, aki netaddikciós tünetein az íróasztaltól távol szeretne enyhíteni, marad a gprs, a 'két és feledik generációs' mobilkommunikációs technológia. A gprs kicsit lassú, kicsit megbízhatatlan és kicsit drága, de legalább mindenhol van.

Index hírek

Index hírek

A Netflix lenyomja a fájlcserét. Amerikában a legális online filmnézési alternatívák már négyszer akkora adatforgalmat generálnak, mint a torrent. A Lenovo a legnépszerűbb pc-gyártó. A vállalat három éve folyamatosan növekszik, most is sikeres évet zárt.

Hirdetés
Infóvilág

Infóvilág

Acer TravelMate P453: elsősorban megbízható munkaeszköz. Az Acer nagyon komolyan veszi a számítógép-használók adatainak és értékeinek védelmét. Ebből a célból a most megjelent TravelMate P453 jelű noteszgépét ellátta az Acer ProShield Security-vel, az egységes kezelőfelületre integrált biztonsági és menedzsment-eszközcsomaggal. A szoftver több szinten - BIOS-/HDD-jelszavas védelem, Trusted Platform Module (TPM) megoldás - is óvja a notebookot.

Infóvilág

Infóvilág

Közép-európai nyári időszámítás szerint ma 11 órakor a Sony Ericsson két új Walkman mobiltelefont és hozzá egy sor tartozékot mutatott be. Gazdag szakmai tapasztalatára támaszkodva, a Sony Ericsson folytatja úttörő munkáját a zenés mobilok tervezésében, gyártásában, felhasználva a legújabb technológiát és az egyedülálló tartozékok széles skáláját.

Invitel mobilinternet

Invitel mobilinternet

A mobilinternet egy innovatív megoldás, amely megkönnyíti és egyszerűbbé teszi életét. Használatával bárhonnan* kapcsolódhat a világhálóhoz, intézheti levelezéseit, felkeresheti kedvenc hírportáljait. Az Invitel internet-szolgáltatását a Telenor mobilhálózatának használatával biztosítja. Az Invitel Magyarországon belül, a Telenor Magyarország Zrt. lefedettségi (besugárzási) területén belül nyújtja a szolgáltatást. A mobilinternet mobilhálózatát a Telenor biztosítja.

Jimmy Gsm

Jimmy Gsm

A Jimmy GSM szaküzlet szeretettel vár mindenkit, aki egy új vagy használt mobiltelefont szeretne vásárolni jutányos áron. Nálunk mindig nagy a választék, ha meguntad régi mobilod és meg szeretnél tőle válni akár be is számolhatjuk az új telefon árába, és ha mindez nem volt még elég , minden két hétben akciót hírdetunk meg a weblapunkon! Ezért érdemes sürün látogatnod! Mivel a fő profilunk a használt telefonok vásárlása / cserélése / szervízelése / árusítása /zálogba vétele, így áraink is ennek megfelelőek.

Kentaurshop

Kentaurshop

Cégünk 1998 óta van jelen a piacon. Először egyszemélyes vállalkozásként kezdtük egy 12nm-es kicsi üzletben. Aztán BT formátumba alakultunk feleségemmel az akkori lehetőségeket kihasználva. Ma már KFT.-ként üzemeltetjük cégünket, immár 14 éve és egy 90nm-es üzlettel büszkélkedünk, amiben saját szakszervizzel is állunk a vásárlóink rendelkezésére! Kezdetektől forgalmazunk játék konzolokat (PSX, PS2, PSP, PSP GO, XBOX, XBOX 360, Nintendo, SEGA-Dreamcast), és telefonokat (Nokia, Ericsson, SonyEricsson, Samsung, LG, Motorola...stb, illetve PDA-PNA navigációk).

Miller Telecom hírek

Miller Telecom hírek

A djuice a fiatalok körében egy év alatt meghétszerezte népszerűségét, élménymárkává vált, kibővítette készülékportfolióját, bevezette a részletre vásárlás lehetőségét és újragondolta disztribúciós hálózatának felépítését. Jelentős sikereket ért el tehát eddig, és a jövőre vonatkozó tervek is rendkívül ambiciózusak.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Aiming to become a global, leading green company, enriching society with technology. As a recognized leader in the manufacture, marketing and sales of electrical and electronic products and systems used in a broad range of fields and applications, we're applying our technologies to contribute to society and daily life around the world as a leading green company.

Mobil adatátvitel

Mobil adatátvitel

Jelen írásomat amolyan kis infómorzsának szánom azok számára akik kevésbé járatosak a mobil adatátviteli technológiák terén. A későbbiekben szeretném kibővíteni a ''tudástárt'' újabb, EDGE és UMTS adatátvitellel kapcsolatos információkkal is.

Tuti menü