Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPRS linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mobil - Nord [3. oldal]
részletek »

GPRS képes leírás: Mobil - Nord [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gprs.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Mobil ász

Mobil ász

Webáruházunk mobiltelefonok és azok tartozékainak széles választékát kínálja rugalmas árképzési és szállítási feltételek mellett minden ügyfelünk számára. Fő termékcsoportunk a kártyafüggetlen mobiltelefon készülékek és a több ezres nagyságrendet képviselő mobiltelefon tartozék, alkatrész paletta. A mobiltelefon termékkategórián túl elérhetővé tettük a legújabb PNA GPS navigációs készülékeket és a korábbi helymeghatározó eszközök legfontosabb tartozékait is.

Mobil Expressz

Mobil Expressz

Új címen, megújult környezetben várjuk kedves vásárlóinkat, ahol vásárolhatnak, átvehetik megrendelt készülékeiket, választhatnak tartozékaink közül és leadhatják szervizre készülékeiket. Címünk: 1042 Budapest, Szent István tér 11.

Mobil hírek

Mobil hírek

Az elmúlt egy évben az Android jelentősen előretört nem csak a nemzetközi, de a magyar mobiltelefon piacon is. Ha nem is birtokol sokkal több ember androidos eszközöket, a reklámkampányoknak köszönhetően már sokkal többen kapcsolnak, mit is jelképez a kis zöld robot.

Mobil infók

Mobil infók

Tizenegyedik alkalommal szervezett találkozót az okostelefonok rajongóinak a Telenor. Ezúttal az Android mellett kihívóként a Windows Phone is reflektorfénybe került. Az eseményen kiderült továbbá: megkezdődött a Telenor exkluzív Google Play Polc feltöltése a hazai fejlesztésű applikációk támogatására! Továbbra is az Android a legnépszerűbb operációs rendszer az okostelefon-felhasználók körében világszerte.

Mobil informatika fórum

Mobil informatika fórum

Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő és egyben leglátogatottabb fejlesztői portálja. Az oldal célközönsége a szoftverfejlesztéssel professzionálisan foglalkozó szakemberektől a programozás rejtelmeivel még éppen csak ismerkedő fiatalokig terjed, akik mindegyik talál érdekességeket az oldalon fellelhető ezer írás és más tartalmak között.

Mobil szélessáv - lejtőn és hátszélben

Mobil szélessáv - lejtőn és hátszélben

Mobilnak mobil, sávnak sáv, gyorsnak viszont egyáltalán nem mondható a 'mobil szélessáv'-ként reklámozott adatátviteli módszer, a gprs továbbfejlesztett változata, hétköznapi nevén az edge. Az Index kénytelen-kelletlen letöltött néhány pornósztárt, csak hogy kiderüljön: nem mind széles, ami sáv.

Mobil tesztek

Mobil tesztek

Be kell vallanom, kezdetben mind az Apple, mind a Nokia telefonjairól volt egy pár előítéletem, amik szerencsére nagyrészt alaptalannak bizonyultak pár hét használat után. Kipróbálás nélkül ezért sem szoktam szidni a termékeket a fórumokban, hiszen az ember érdemben csak akkor tud szubjektíven nyilatkozni a sebességről, használhatóságról.

Mobilaréna

Mobilaréna

A Mobilarénában minden információ megtalálható, ami gprs, mobil, mobilinternet téma. Telefonok, hálózatok és azokkal kapcsolatos kérdéseket vitatják meg egymással a fórumozók. Nézzen be hozzánk minden nap!

Mobilbolt

Mobilbolt

Sülysáp frekventált részén a MÁV - Állomással szemben várjuk minden kedves régi és új vásárlónkat! Üzletünkben biztosan megtalálja azt a telefonkészüléket, vagy kiegészítőt, amire szüksége van. Készülékek széles választékával várjuk Önöket hétfőtől szombatig.

Hirdetés
Mobilmester

Mobilmester

Fő profilunk a telekommunikációs és informatikai eszközök (mobiltelefonok, számítógépek, PDA-k, laptopok és tartozékainak) kiskereskedelme és szervizelése. Az általunk forgalmazott új mobiltelefon készülékekre egy év teljes körű és kettő év szoftver garanciát, a használt készülékekre három hónap teljes körű és egy év szoftver garanciát vállalunk.

Mobilport hírek

Mobilport hírek

Hullaként érkezik a BlackBerry 10. A Pacific Crest elemzője, James Faucette szerint a BlackBerry 10 semmi olyat nem fog tudni, amivel riválisai közül kiemelkedhet, így tulajdonképpen már érkezésekor halott lesz. Faucette szerint egy ismeretlen felhasználói felület, a kompatibilis technológiák hiánya és a kevés alkalmazás alapvetően is azt okozza, hogy a vásárlók nehezen barátkoznak meg vele, lassan fogadják el, és mire ez megtörténne, addigra az érdektelenség miatt beszüntetik a forgalmazását, bár ezzel több elemző sem ért egyet.

Modem idő

Modem idő

Az idei CeBIT egyik kötelezô gyakorlata volt a mobilkészülék gyártók standján a GPRS készülék(ek) bemutatása. Az igyekezet érthetô, hiszen a helyzet megérett a GPRS bevezetésére, ehhez viszont feltétlenül szükség van végberendezésre is. A GPRS-rôl ugyan itthon is sokat hallani mostanában, de nem mindig derül ki a tájékoztatókból, mi is a GPRS valójában. A következôkben ezért tisztázunk újra néhány alapfogalmat.

Mohanet szoftver

Mohanet szoftver

A mobilizációnak köszönhetően már vezeték nélkül - GSM hálózaton keresztül - is csatlakozhatunk a világhálóhoz. A MOHAnet, a mobil internet kedvező tulajdonságait felhasználva alkalmassá tette rendszerét a különböző alkalmazási területek távfelügyeleti szolgáltatásainak nyújtására, melyhez az alkalmazott technológia országos lefedettséget biztosít.

Motorola

Motorola

Motorola Mobility, owned by Google, is breaking through the barriers that separate people from the things they love. We're designing technology that connects seamlessly so consumers have the best content at their fingertips, every second of every day. TV, talk, text, email and web surfing - we're putting people at the center of it all. It's what we call a Motorola Powered future and we're making the devices that do more, so people can do more.

Nokia

Nokia

A Nokia Corporation a világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata. Székhelye a finn főváros, Helsinki melletti Espoo Keilaniemi kerülete.[3] Nyilvánosan jegyezhető részvénytársaság, a NYSE-n NOK néven fut. Jelmondata: Connecting People (szabad fordításban: Összekapcsoljuk az embereket). 1865-ben alapította Fredrik Idestam a finn Nokia városában (Tamperétől) 15 km-re nyugatra).

Nokia 7070

Nokia 7070

Merész forma jellegzetes gyémántformájú alakzatokkal és élénk színeket felvillantó fényekkel. Finom tapintású billentyűzet az egyszerű üzenetíráshoz 1,8 hüvelykes TFT kijelző élénk háttérképekkel és teljes kijelzős animált kijelzővédővel. SMS, MMS, instantüzenetek, Xpress hangüzenet-küldés és e-mail tartsuk a kapcsolatot a telefonkönyvben található akár 1000 ismerőssel. Nagyszerű hangzású, kiváló minőségű MP3 és 24 darab polifónikus csengőhang. Max. 11 MB memória a letöltések számára és tárhelyként.

Nord Telekom

Nord Telekom

A Nordtelekom mobilinternet szolgáltatásával végre egy előfizetéssel helyhez kötöttsége nélkül internetezhet otthon, az irodában vagy a nyaralóban is. Nálunk nincs túlforgalmazási díj, minden hónapban csak a kiválasztott tarifacsomagnak megfelelő fix összeget kell kifizetnie. Telepítése egyszerű, nem kell várni a kábelező szakemberre, az USB modem automatikusan feltelepíti a kívánt szoftvert, az internet pár percen belül használható.

Tuti menü