Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPRS linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Online - Spb [4. oldal]
részletek »

GPRS képes leírás: Online - Spb [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gprs.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Online nyomkövető

Online nyomkövető

A készülék a GSM mobiltelefon-hálózat GPRS csatornáján továbbítja az adatokat a Látlak.hu szervere felé és ezáltal meg tudjuk vele valósítani egy jármű folyamatos követését és természetesen az útvonal adatok kiértékelését. Nagy előnye a készülék használatának, hogy nem szükséges semmilyen közbeavatkozás ahhoz, hogy az autó útvonalát láthassuk. Az adatok teljesen automatikusan jutnak el a szerverre. Ha rendelkezünk előfizetéssel akkor bárhonnan egy Internetre csatlakoztatott számítógépen keresztül tudjuk járműveinket megfigyelni, irányítani vagy az adataikat kiértékelni.

Panasonic Lumix

Panasonic Lumix

Ideas for life - Itt a Panasonic-nál folyton azon dolgozunk, hogy hogyan tudnánk Önnek a legjobb technológiai ötleteket kínálni a mindennapi élethez. Emellett felméréseket, nyereményjátékokat kínálunk Önnek, hogy velünk együtt részese lehessen a Panasonic világnak, miközben mi is minél többet megtudhatunk az Ön igényeiről. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig frissen tájékozott legyen a legújabb Panasonic termékekről és technológiákról! Ha viszont inkább kikapcsolódna, vegyen részt nyereményjátékainkon!

Pc fórum

Pc fórum

T-Mobilosat szeretnék, mivel a következő időszakokban gyakran fogok utazni, és valószínűleg szükségem lesz rá. A mobilnet előnyei, hátrányai, gyorsasága, lassúsága érdekelne, érdemes-e vajon előfizetni rá, mikre jó figyelni!... E-mailre, msn-re, chat-re szeretném használni.

Pc fórum mobilhírek

Pc fórum mobilhírek

Gprs, és Wap fórum a pc fórum oldalán. Hasznos hírek, fórumtémák az internet világából. Mi megosztjuk Önökkel a mobilszolgáltatók Gprs témával kapcsolatos híreit, megvitatjuk azokat, de ugyanúgy megtalálhatja nálunk a mobilkészülék gyártó cégek friss híreit itthonról és a nagyvilágból egyaránt.

Pda fan club

Pda fan club

Az SMF egy rendkívül flexibilis szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a fórum adminisztrátoroknak, hogy testreszabják a fórumukat a számos beépített funkcióval, további sablonokkal és egyedi módosításokkal. Ezáltal nagy megjelenés- és funkcionalitásbeli különbségek lehetnek az SMF fórumok között. Vannak azonban funkciók, melyek minden SMF fórumban megtalálhatóak, a súgó ezeket a részeket írja le.

Pentanet Security

Pentanet Security

Valós idejű szociális / egészségügyi távfelügyeleti jelzőrendszerünk olyan idős, beteg egyedülálló, vagy szociálisan rászorultaknak készült, akik saját otthonukban, megszokott környezetükben szeretnének maradni, mégis folyamatos odafigyelést igényelnek.

Philips

Philips

A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életmínőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a sense and simplicity márkaígéret alapján.

Prohardver fórum

Prohardver fórum

Egy átvert, és csalódott Vodafone előfizető vagyok, aki akár még bírósági per indításától sem riadna vissza. Kezdődött azzal a kálváriám, hogy olyan 2008. novemberében, előfizettem a Vodafone Internet Start szolgáltatásra, hogy kipróbáljam a sima mobil internet mennyire elviselhető sebességü. Hát azt kell mondjam, elviselhetetlenül lassú az a kb 3-4kb/sec sebesség, egy weboldal betöltődése alatt simán el lehet menni megkávézni, rémes.

Sagemcom

Sagemcom

A Sagemcom Magyarország Kft. meghatározó része és egyben közép-kelet európai régióközpontja egy, a világot átölelő nemzetközi cégcsoportnak. A francia Sagemcom komplex alkalmazás és termék gyártó cég, fejlett tervezési és fejlesztési, valamint önálló gyártási és értékesítési kompetenciával rendelkezik. Anyavállalatunkról a Nemzetközi háttér menüpontban olvashat. A Sagemcom Magyarország Kft. több mint két évtizede foglalkozik rendszerintegrációval. A telekommunikációs eszközök összekapcsolása, komplett hálózatok létrehozása és az ezeket kiszolgáló alkalmazások telepítése is a cégünk profiljába tartozik. Megbízóink igényei szerinti különböző gyártók eszközeinek felhasználásával hozunk létre egységes rendszereket. Kiválóan képzett mérnökeink a feladat megismerése után, megbízóinkkal szorosan együttműködve képesek testreszabott megoldások kialakítására.

Hirdetés
Samsung

Samsung

Üdvözöljük a Samsung világában. Több mint 70 éves fennállása során a Samsung mindig is amellett kötelezte el magát, hogy jobbá tegye a világot. A Samsung jelenleg az élet számos területén jelen van, többek között az úttörő technológiák, a félvezetők, a gyárak és felhőkarcolók építése, a petrokemikáliák, a divat, az orvostudomány, a pénzügyi szolgáltatások és a szállodaipar területén is. A vállalatcsoport zászlóshajója, a Samsung Electronics piacvezető az elektronikai termékek gyártásában és a digitális média terén.

Segélyhívás

Segélyhívás

Valós idejű szociális / egészségügyi távfelügyeleti jelzőrendszerünk olyan idős, beteg egyedülálló, vagy szociálisan rászorultaknak készült, akik saját otthonukban, megszokott környezetükben szeretnének maradni, mégis folyamatos odafigyelést igényelnek.

Sg fórum

Sg fórum

Az a problémám akadt, hogy kb. egy hónapra az ország tulsó felébe kell vándorolnom. Internetre viszont napi rendszerességgel szükségem lesz, és a hotspoton kívül még nem találtam olyan lehetőséget ami ne kerülne 40 ezerbe beugrásként és ne lenne hozzá 2 éves előfizetés. Viszont nekem a hotspot se az igazi, mert nem böngészni fogok és nem akarok napi rendszerességgel laptoppal a hónom alatt vonulni egy kávézóba. Szóval valami mobiltelefonos kapcsolódási lehetőséget keresek, egy hónapra, emberi áron.... Tud valaki ilyet?

Sharp

Sharp

Mr. Hayakawa continued to research and improve the techniques for making metal writing instruments, and in 1915, he invented a mechanical pencil that, after further improvements, would take the world by storm. In 1916, Mr. Hayakawa's mechanical pencil was named the 'Ever-Ready Sharp Pencil.' The present name of the company and its trademark are derived from that product. In May 1935, the structure of the company was modified to become a joint-stock corporation under the name Hayakawa Metal Works Institute Co. (capitalization: 300,000 yen.)

Siemens

Siemens

A több mint 165 éves történetre visszatekintő Siemens egyike a világ vezető technológiai vállalatainak. Globális jelenléte közel kétszáz országra terjed ki. 1887-ben történt piacra lépése óta hazai vállalatai révén is jelentős mértékben járult hozzá az ország iparának, gazdaságának, infrastruktúrájának fejlődéséhez, modernizálásához. E hosszú, immár három évszázadot átfogó cégtörténet a folyamatos megújuláson, innováción alapul: a gyorsan változó, folyamatosan fejlődő piaci igényeket nemcsak követjük, hanem sok területen meghatározó szerepünk van a kor kihívásaira válaszokat adó megoldások kialakításában. A Siemens jelenleg több mint 2000 munkavállalót foglakoztat Magyarországon három telephelyen.

Smartronics

Smartronics

Cégünk alapvető tevékenysége egyedi elektronikus eszközök, rendszerek fejlesztése és gyártása, ezért legfontosabb szempontunk a Megrendelők speciális igényeinek maximális kiszolgálása. A több évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalat eredményeként megalapozott konstrukciós és alkalmazástechnikai ismeretekkel rendelkezünk. Ezek biztosítják termékeink jó minőségét, és azt hogy, szakmai tanácsadással állunk vevőink rendelkezésére, a műszakilag optimális és gazdaságos felhasználás érdekében. Az évek során kialakult technológiai és szakmai kapcsolatok biztosítják a fejlesztés magas színvonalát és garantálják a vállalt feladatok maradéktalan és határidőre történő teljesítését.

Smartshop

Smartshop

A Smartphone Hungary Kft. telekommunikációs és számítástechnikai termékek kis- és nagykereskedelmével, illetve több nemzetközi gyártó termékeinek háttértámogatásával, márkaképviseletével foglalkozik. A társaság 100%-os magyar tulajdonú.

Spb software

Spb software

SPB Wireless Monitor is a complete solution for measuring data traffic via all types of connections and calculating network usage costs according to your data plan. Analyze your spending -Time based and per-application* reports -Mobile and WiFi traffic reports -Any period -Export to CSV

Tuti menü