Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPRS linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: T mobile - ZTE [5. oldal]
részletek »

GPRS képes leírás: T mobile - ZTE [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gprs.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
T-mobile

T-mobile

Okostelefonjával akár útközben is hozzáférhet az internethez, könnyedén megtudhatja, milyen idő lesz holnap, milyen műsor lesz este a tévében vagy másnap a moziban, és persze elolvashatja vagy megválaszolhatja e-mailjeit is. Szélessávú hálózatunkkal és egy notebookkal kompromisszumok nélkül, szabadon internetezhet. A teljes internetet elérheti, megoszthatja élményeit másokkal és természetesen e-mailben, chaten vagy videohívással is elérheti azokat, akik fontosak számára.

Techbázis

Techbázis

Steve Jobs tévedett, a kicsi táblagép mégis jó. Az iPad Minit épp kompakt méretei és kis súlya teszi szerethetővé, még kissé lomha működése és átlagos képernyője ellenére is. Az új géppel az Apple megásta a lassan kőkorszakinak ható iPad 2 sírját. Az Apple táblagépe évek óta nagyon menő, bár a legfrissebb statisztikák szerint a cég táblagépeiből már jóval kevesebb fogy, mint korábban

Telefon teszt

Telefon teszt

Újabb HTC J Butterfly kihívó a láthatáron: Sony Yuga. Lencsevégre került a Sony C6603 típusú, Yuga fantázianévvel illetett okostelefonja, mely 1080p Full HD felbontású érintőképernyővel és négymagos Qualcomm processzorral büszkélkedhet. Az újdonság a hasonló tudású Xperia Odinnal egyszerre lepleződhet le az MWC során.

Telenor Hipernet

Telenor Hipernet

Minden új, 2 éves határozott idejű szerződéssel megvásárolt Hipernet tarifacsomag Extra Kedvezmény keretet tartalmaz, melynek összegét internetezési szokásaidnak megfelelően kiegészítő szolgáltatásokra költheted, így tarifacsomagodat igényeid szerint alakíthatod!

Telko

Telko

A Telko egy szolgáltató-független összehasonlító oldal, mely egyszerűen és áttekinthetően segíti a távközlési szolgáltatások közötti eligazodást. Partnereink szolgáltatásait oldalunkon kényelmesen megrendelheti.

Tell

Tell

Cégünk tevékenységének fókusza a biztonságtechnika adatátviteli szegmense. Termékeink jellemzően a GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldások. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva fejlesztjük és gyártjuk azon termékeinket, amelyekkel partnereink széleskörű szolgáltatási tevékenységet képesek ellátni. Így többek között tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyeletét. Termékkínálatunk kiterjed a távfelügyeleti szolgáltatás nyújtásához szükséges összes rendszerelemre a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig. Kiemelt figyelmet fordítunk a változó megrendelői igényekhez való alkalmazkodásra, ezért azokkal összhangban folytatjuk fejlesztéseinket.

Teltonika Gh1202

Teltonika Gh1202

Kisméretű személykövető eszköz nagy érzékenységű GPS vevővel, akár 100 óra készenléti idővel. Kommunikáció SMS-ben, vagy GPRS-en, valós idejű követés a Fleet webes felületén, akár PDA-n vagy mobiltelefonon. Audio-egység: a készülék hagyományos telefonként is használható.

Tesztek - A Vodafone GPRS szolgáltatása

Tesztek - A Vodafone GPRS szolgáltatása

Pont jó idôpontban bocsátotta útjára a 'Connect me' GPRS-es mobil Internet szolgáltatást a Vodafone. Sajnos, nem szerencsésen választotta meg a 'Connect me' GPRS-es mobil Internet bevezetését a Vodafone. A két mondat ugyan ellentmond egymásnak, mégis igaz. Sokakat érintett negatívan a MATÁV otthoni internetezést megkönnyítô tarifa csomagjainak a megszűnése. A vezetékes szolgáltatóban csalódott elôfizetôk egy része 'felült' a jól hangzó reklám szlogennek és mobil internetre váltott. Ez önmagában még nem lenne baj, de sokan a technikai korlátokról is megfeledkeztek. Ugyan a GPRS szolgáltatással elérhetô adatátviteli sebesség optimális esetben tényleg megközelítheti az 56k-s vezetékes modemek sebességét, de ehhez néhány feltételnek teljesülnie kell.

Toshiba

Toshiba

Innováció. A Toshiba világelső a csúcstechnológiákat érintő újítások terén az információs és kommunikációs rendszerektől a digitális szórakoztatóelektronikán át az elektromos és háztartási eszközökig. A cég évről évre új szabadalmak ezreit nyújtja be. Ezzel vezető szerepet vállal az egyes iparági szektorokban, és egyben szerveződésének kulcsszerepű összetevőjévé teszi az innovációt.

Hirdetés
Új gsm

Új gsm

A legújabb gsm telefonok, ingyenes kiszállítással! 24 órás gyorsszervíz, lájkold facebook oldalunkat is! Lájkolj minket és nyerj egy kártyafüggetlen mobiltelefont. Vásárlói kedvezmények, garanciális javítás.

Vario Patrol

Vario Patrol

Napjainkra az Internet szinte minden területen nélkülözhetetlen. A mobilizációnak köszönhetően már vezeték nélkül - GSM hálózaton keresztül - is csatlakozhatunk a világhálóhoz. Cégünk, a mobil Internet kedvező tulajdonságait felhasználva alkalmassá tette rendszerét a különböző alkalmazási területek távfelügyeleti szolgáltatásainak nyújtására, melyhez az alkalmazott technológia országos lefedettséget biztosít.

Vidanet

Vidanet

A Vidanet és a Vértes Volán együttműködésének köszönhetően Tatán az egyik helyi járaton utazók díjmentesen internetezhetnek a jövőben. Amennyiben a szolgáltatás bevezetése kapcsán pozitívak a tapasztalatok, további bevezetéseket is tervezünk.

W595 - Infovilág

W595 - Infovilág

Közép-európai nyári időszámítás szerint ma 11 órakor a Sony Ericsson két új Walkman mobiltelefont és hozzá egy sor tartozékot mutatott be. Gazdag szakmai tapasztalatára támaszkodva, a Sony Ericsson folytatja úttörő munkáját a zenés mobilok tervezésében, gyártásában, felhasználva a legújabb technológiát és az egyedülálló tartozékok széles skáláját.

XXL Gsm

XXL Gsm

- Megérkezett üzleteinkbe a HTC legújabb immár Windows 8 alapú okostelefonja a 8X! A felsőkategóriás készülék minden tulajdonságaiben... - Az Apple legújabb okostelefonjának az iPhone 5-nek több változata is akciós áron kapható üzleteinkben. 32 és 64GB-os gyári független,...

ZTE

ZTE

ZTE a távközlési berendezések és mobilkészülékek egyik piacvezető szállítója. A ZTE-t több mint 500 távközlési szolgáltató választotta berendezései beszállítójának a világ több mint 140 országában. Az éves bevételének mintegy 10%-át fordítja a ZTE kutatásra és fejlesztésre, a világ 15 pontján. A ZTE töretlenül folytatja a növekedését, és jelenleg is több mint 85.000 alkalmazottat foglalkoztat.

Tuti menü