Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobil készülék gyártók képes leírás - GPRS.tlap.hu
részletek »

Mobil készülék gyártók - GPRS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gprs.tlap.hu » Mobil készülék gyártók
Keresés
Találatok száma - 17 db
Acer

Acer

Az alacsony fenntartási költségű Acer termékkínálat kis-és középvállalkozások (KKV-k) részére nyújt biztonságos működést, egyszerű kezelhetőséget és következetes márkaminőséget. A tartósságra tervezett, innovatív, megbízható notebookok, asztali számítógépek, monitorok, kivetítők és kiszolgálók számos hatékonyságot növelő funkciót és alkalmazást kínálnak, így vállalkozása a produktivitás új szintjére léphet.

Alcatel

Alcatel

The long-trusted partner of service providers, enterprises, strategic industries and governments around the world, Alcatel-Lucent is a leader in mobile, fixed, IP and Optics technologies, and a pioneer in applications and services. Alcatel-Lucent includes Bell Labs, one of the world's foremost centres of research and innovation in communications technology.

Ascom

Ascom

Ascom is an international solution provider with comprehensive technological know-how in Mission-Critical Communication. The company focuses on the areas of Wireless Solutions (high-value, customer-specific on-site communications solutions) and Network Testing (a global market leader in optimization solutions for mobile networks). The company is headquartered in Switzerland, has subsidiaries in approx. 17 countries and a workforce of some 1,900 employees worldwide. Ascom registered shares (symbol ASCN) are listed on the SIX Swiss Exchange in Zurich (Switzerland).

Blaupunkt

Blaupunkt

It all started with the blue dot. In the 1920s Blaupunkt still had another name. In 1923 - when radio broadcasting made its first sound in Germany - the Ideal company was founded in Berlin. It first produced headphones. Every single item was carefully tested by technicians and labeled with a quality symbol - the blue point.

HTC

HTC

A HTC úttörő szerepet vállal az innovatív mobil technológia területén, amely kihatással van arra, hogy te és az alkalmazottaid hogyan élnek és hogyan dolgoznak. A HTC Pro segít megtalálni azokat a HTC készülékeket, amelyek leginkább előmozdítják az üzleted gördülékeny hatékonyságát egy biztonságos és testre szabott üzleti mobilitási program keretén belül.

Huawei

Huawei

Huawei exists to serve customers, whose demands are the driving forces behind our development. We continuously create long-term value for customers by being responsive to their needs and requirements. We measure our work against how much value we bring to customers, because we can only succeed through our customers' success.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Aiming to become a global, leading green company, enriching society with technology. As a recognized leader in the manufacture, marketing and sales of electrical and electronic products and systems used in a broad range of fields and applications, we're applying our technologies to contribute to society and daily life around the world as a leading green company.

Motorola

Motorola

Motorola Mobility, owned by Google, is breaking through the barriers that separate people from the things they love. We're designing technology that connects seamlessly so consumers have the best content at their fingertips, every second of every day. TV, talk, text, email and web surfing - we're putting people at the center of it all. It's what we call a Motorola Powered future and we're making the devices that do more, so people can do more.

Nokia

Nokia

A Nokia Corporation a világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata. Székhelye a finn főváros, Helsinki melletti Espoo Keilaniemi kerülete.[3] Nyilvánosan jegyezhető részvénytársaság, a NYSE-n NOK néven fut. Jelmondata: Connecting People (szabad fordításban: Összekapcsoljuk az embereket). 1865-ben alapította Fredrik Idestam a finn Nokia városában (Tamperétől) 15 km-re nyugatra).

Hirdetés
Panasonic Lumix

Panasonic Lumix

Ideas for life - Itt a Panasonic-nál folyton azon dolgozunk, hogy hogyan tudnánk Önnek a legjobb technológiai ötleteket kínálni a mindennapi élethez. Emellett felméréseket, nyereményjátékokat kínálunk Önnek, hogy velünk együtt részese lehessen a Panasonic világnak, miközben mi is minél többet megtudhatunk az Ön igényeiről. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig frissen tájékozott legyen a legújabb Panasonic termékekről és technológiákról! Ha viszont inkább kikapcsolódna, vegyen részt nyereményjátékainkon!

Philips

Philips

A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életmínőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a sense and simplicity márkaígéret alapján.

Sagemcom

Sagemcom

A Sagemcom Magyarország Kft. meghatározó része és egyben közép-kelet európai régióközpontja egy, a világot átölelő nemzetközi cégcsoportnak. A francia Sagemcom komplex alkalmazás és termék gyártó cég, fejlett tervezési és fejlesztési, valamint önálló gyártási és értékesítési kompetenciával rendelkezik. Anyavállalatunkról a Nemzetközi háttér menüpontban olvashat. A Sagemcom Magyarország Kft. több mint két évtizede foglalkozik rendszerintegrációval. A telekommunikációs eszközök összekapcsolása, komplett hálózatok létrehozása és az ezeket kiszolgáló alkalmazások telepítése is a cégünk profiljába tartozik. Megbízóink igényei szerinti különböző gyártók eszközeinek felhasználásával hozunk létre egységes rendszereket. Kiválóan képzett mérnökeink a feladat megismerése után, megbízóinkkal szorosan együttműködve képesek testreszabott megoldások kialakítására.

Samsung

Samsung

Üdvözöljük a Samsung világában. Több mint 70 éves fennállása során a Samsung mindig is amellett kötelezte el magát, hogy jobbá tegye a világot. A Samsung jelenleg az élet számos területén jelen van, többek között az úttörő technológiák, a félvezetők, a gyárak és felhőkarcolók építése, a petrokemikáliák, a divat, az orvostudomány, a pénzügyi szolgáltatások és a szállodaipar területén is. A vállalatcsoport zászlóshajója, a Samsung Electronics piacvezető az elektronikai termékek gyártásában és a digitális média terén.

Sharp

Sharp

Mr. Hayakawa continued to research and improve the techniques for making metal writing instruments, and in 1915, he invented a mechanical pencil that, after further improvements, would take the world by storm. In 1916, Mr. Hayakawa's mechanical pencil was named the 'Ever-Ready Sharp Pencil.' The present name of the company and its trademark are derived from that product. In May 1935, the structure of the company was modified to become a joint-stock corporation under the name Hayakawa Metal Works Institute Co. (capitalization: 300,000 yen.)

Siemens

Siemens

A több mint 165 éves történetre visszatekintő Siemens egyike a világ vezető technológiai vállalatainak. Globális jelenléte közel kétszáz országra terjed ki. 1887-ben történt piacra lépése óta hazai vállalatai révén is jelentős mértékben járult hozzá az ország iparának, gazdaságának, infrastruktúrájának fejlődéséhez, modernizálásához. E hosszú, immár három évszázadot átfogó cégtörténet a folyamatos megújuláson, innováción alapul: a gyorsan változó, folyamatosan fejlődő piaci igényeket nemcsak követjük, hanem sok területen meghatározó szerepünk van a kor kihívásaira válaszokat adó megoldások kialakításában. A Siemens jelenleg több mint 2000 munkavállalót foglakoztat Magyarországon három telephelyen.

Toshiba

Toshiba

Innováció. A Toshiba világelső a csúcstechnológiákat érintő újítások terén az információs és kommunikációs rendszerektől a digitális szórakoztatóelektronikán át az elektromos és háztartási eszközökig. A cég évről évre új szabadalmak ezreit nyújtja be. Ezzel vezető szerepet vállal az egyes iparági szektorokban, és egyben szerveződésének kulcsszerepű összetevőjévé teszi az innovációt.

ZTE

ZTE

ZTE a távközlési berendezések és mobilkészülékek egyik piacvezető szállítója. A ZTE-t több mint 500 távközlési szolgáltató választotta berendezései beszállítójának a világ több mint 140 országában. Az éves bevételének mintegy 10%-át fordítja a ZTE kutatásra és fejlesztésre, a világ 15 pontján. A ZTE töretlenül folytatja a növekedését, és jelenleg is több mint 85.000 alkalmazottat foglalkoztat.

Tuti menü